Bio-Dis Spania a fost infiintata in anul 1992 ca raspuns la cresterea cererii de piata a vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare inregistrata in Europa. Gama de produse foloseste numai ingrediente naturale de cea mai buna calitate fara substante chimice.

Serviciile si garantia calitatii oferite de producator

bio dis

Proces de Productie Garantat

Materiile prime, de inalta calitate, selectate de noi din surse naturale asigura puritatea si eficienta produselor noastre. Toate produsele noastre sunt testate si supuse unui strict control al calitatii, in plus sistemul de loturi implementat asigura trasabilitatea.

bio dis

Piete in Dezvoltare

In ultimii ani, Europa si Continentul American au cunoscut o crestere spectaculoasa in consumul de vitamine si suplimente nutritionale. Motivul principal ce a favorizat cresterea acestor piete este constiinta de a mentine o sanatate buna si o calitate a vietii mai buna. Este de asemenea important sa evidentiem diversificarea canalului de vanzari, ce nu mai este reprezentat numai de farmacii, ci si de drogherii, supermarketuri si magazine de specialitate.

bio dis

Cea Mai Buna Calitate

Controalele de productie si de calitate sunt coordonate si supravegheate de catre Departamentul Tehnic si Control tehnic de calitate de la receptia materiei prime pana la finalizarea procesului de productie, compania detinand "Certificat de calitate" ISO 9001:2008. Produsele noastre sunt concepute in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, asigurand prospetimea, puterea si eficacitatea lor.

bio dis

Gama Completa de Produse

Nature Essential dispune de o gama completa si extinsa de vitamine, minerale, suplimente alimentare si produse pe baza de plante ce nu necesita o prescriptie medicala pentru oamenii de astazi. Inovam in continuu linia noastra de produse in functie de noile necesitati si tendinte ale pietei.

bio dis

Preturi competitive

Nature Essential ofera produse de o inalta calitate, la preturi si promotii foarte avantajoase, ceea ce ne permite mentinerea clientilor fideli.

bio dis

Ambalaj Revolutionar

Nature Essential ofera o imagine inovativa si naturala. Selectionarea ambalajelor foarte atenta si folosirea unui model de capac ce are o garnitura dubla garanteaza prospetimea continutului. Eticheta atractiva produsa cu tehnologii de ultima generatie asigura un design modern si inovator.

bio dis

Stoc Permanent si Livrare Imediata

Mentinem in permanenta un stoc mare a intregii game de produse, astfel putem oferi un serviciu excelent clientilor nostri printr-o politica de livrare imediata.

Comunicare simpla si fluenta

Politica noastra este de a raspunde promt si eficient in dialogul cu clientii nostri, fara formalitati birocratice, astfel incat sa evitam pierderile de timp pentru ambele parti, axandu-ne mai mult pe dezvoltatea de parteneriate de afaceri.