Gama de produse Nature Essential

Materiile prime, de inalta calitate, selectate de noi din surse naturale asigura puritatea si eficienta produselor noastre. Toate produsele noastre sunt testate si supuse unui strict control al calitatii.

Ingrediente

Ingrediente: Extract uscat de turmenic 200 mg (echivalent a 10.000 mg plantă pulbere) (Curcuma Longa), agenți de încărcare (celuloză vegetală, hidroxipropilmetilceluloză),
Vitamina C 80 mg, Extract uscat de ghimbir 30 mg (echivalent a 450 mg plantă pulbere (Zingiber officinalis L.), antiaglomerant (strat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu),
Extract uscat de piper negru 1,15 mg (echivalent a 40 mg plantă pulbere) și capsulă vegetală.

Ingrediente Pentru o capsula Echivalent în plantă pulbere Principii active %VRN*
Turmeric (Extract uscat 50: 1) 200 mg 10.000 mg 95% curcumină -
Vitamina C 80 mg - - -
Ghimbir (Extract uscat 15: 1) 30 g 450 mg 5% Gingerol 100%
Piper negru (Extract uscat 35: 1) 1.15 mg 40 mg 95% piperină -

* VRN: Valori nutriționale de referință.

Antiox Activ

Supliment alimentar.
Susține consolidarea sistemului tău imunitar.
Compoziție:

 • Curcuma, ingredientul activ în turmeric, este un antioxidant natural care neutralizează direct radicalii liberi și stimulează secreția unor enzime antioxidante din corpul nostru. Una dintre principalele sale proprietăți este consolidarea sistemului imunitar.
 • Vitamina C stimulează apărarea organismului prin întărirea sistemului imunitar. Este necesară pentru sinteza colagenului. Contribuie la absorbția altor vitamine și substanțe nutritive esențiale.
 • Ghimbirul este bogat în uleiuri esențiale, vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi, oferind multe beneficii organismului uman. Ghimbirul ajută la ameliorarea disconfortului digestiv și stimulează digestia dintre mese.
 • Piperul negru conține antioxidanți, ajută la eliminarea grăsimilor și este benefic pentru menținerea unui sistem imunitar echilibrat.

Prezentare

Ambalaj cu 30 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se ia una (1) capsulă zilnic.

Ingrediente

Extract uscat de armurariu 300 mg (Silybum marianum), agent de îngroșare (maltodextrină), întăritor (fosfat de calciu dibazic anhidru), agent de încărcare (amidon de porumb), Extract uscat de Boldo 25 mg (echivalentul a 100 mg plantă pulbere) (Peumus boldus), antiaglomerant (talc), Extract de uscat de anghinare 25 mg (echivalent a 125 mg plantă pulbere) (Cynara scolyrnus), Extract uscat de coada șoricelului 10 mg (echivalent a 50 mg plantă pulbere) (Achillea Millefolium), Extract uscat de turmenic 6 mg (echivalent a 300 mg plantă pulbere) (Curcuma longa), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu și dioxid de siliciu) și capsulă vegetală.

Ingrediente Pentru o capsulă Echivalent în plantă pulbere Principii active
Armurariu (Extract Uscat 30: 1) 300 mg 9.000 mg 80% Silimarin
Boldo (Extract Uscat 4: 1) 25 mg 100 mg 0,05 % Boldina
Anghinare (Extract Uscat 5: 1) 25 mg 125 mg 2,5% Cinarină
Coada șoricelului (Extract uscat 5: 1) 10 mg 50 mg 3% Flavonoide
Turmeric (Extract Uscat 50: 1) 6 mg 300 mg 95% Curcumină

Detoxi Fikat

Supliment alimentar.
Ajută funcția hepatică și biliară.

Compoziție:

 • Armurariul stimulează secreția biliară și este recomandat în problemele provocate de o digestie lentă. Contribuie la digestia grăsimilor.
 • Boldo este o plantă originară din America de Sud. Alcaloidul boldin, care intră în compoziția sa are rol de protecție hepatică și de stimulare a producției și secreției de bilă. Totodată este un puternic detoxifiant.
 • Coada șoricelului este unul din remediile cele mai des utilizare în ameliorarea diverselor afecțiuni. Planta conține mai multe substanțe active care-i conferă efecte terapeutice în sfera digestivă (protecție gastrică, de stimulare a funcției biliare, contribuie la reducerea balonării abdominale și a indigestiei).
 • Curcuma. Curcumina, ingredientul activ din turmeric, este un antioxidant natural, care neutralizează direct radicalii liberi și care stimulează secreția unor enzime antioxidante din corpul nostru.
 • Anghinarea este hepatoprotector având acțiune coleretică și colagogă.

Prezentare

Ambalaj cu 30 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se ia una (1) capsulă zilnic, seara.

Ingrediente

Cărbune vegetal 100 mg, Agent de încărcare (Celuloză vegetală), Extract uscat de fenicul 60 mg (echivalent a 600 mg plantă pulbere) (Foeniculum vulgare), Extract uscat de cardamon 60 mg (echivalent a 300 mg plantă pulbere) (Elettaria cardammommum), Extract uscat de Anason verde 50 mg (echivalent a 200 mg plantă pulbere) (Pimpinella anisum), Extract uscat de mușetel 50 mg (echivalent a 200 mg plantă pulbere) (Matrecaría chamomilla), Lactobacillus Complex 50 mg, [Îndulcitor (sucroză), agent de încărcare (celuloză vegetală), lubrifiant (stearic acid), Lactobacillus acidophyllus, antiaglomerant (dioxid siliciu), Streptococcus themophyllus și Lactobacillus bulgaricus], liant (maltodextrină), adeziv (amidon de porumb), Extract uscat de cimbru 10 mg (echivalent a 50 mg plantă pulbere) (Thymus vulgaris), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal și dioxid de Silliciu și capsulă vegetală.

*DZR - Doza Zilnica Recomandata

Ingrediente Pentru o capsulă Echivalent în plantă pulbere Principii active %DZR*
Cărbune vegetal 100 mg - - -
Fenicul (Extract uscat de 10: 1): 60 mg 600 mg - -
Cardamon (Extract uscat 5: 1) 60 mg 300 mg - 100 %
Anason verde uscat (Extract uscat 50: 1) 50 mg 200 mg - 100 %
Mușețel (Extract uscat 4: 1) 50 mg 200 mg 0,15 mg Apigenine -
Mușețel (Extract uscat 4: 1) 50 mg - 5.000.000 Celule Vii -
Cimbru (Extract uscat 5: 1) 10 mg 50 mg - -

Flatu Stop

Supliment alimentar.
Facilitează digestia.
Compoziție:

 • Cărbunele vegetal este cel mai puternic absorbant natural, are capacitatea de a absorbi anumite substanțe, cum ar fi bacteriile, toxinele și gazele, precum și de a ajuta la digestie.
 • Feniculul este utilizat pentru a rezolva problemele digestive, cum ar fi aciditatea și gazele.
 • Cardamonul datorită principiilor sale active poate reduce acumularea de gaze în tranzitul intestinal și astfel poate contribui la diminuarea flatulenței și fermentarea florei intestinale.
 • Anasonul verde are un compus numit Atenol, care acționează pozitiv asupra digestiei grele sau a indigestiei.
 • Complexul Lactobacillus. Consumarea de alimente bogate în lactobacili care acționează ca probiotic este o modalitate sigură și naturală pentru a susține echilibrul florei intestinale.
 • Mușețelul elimină disconfortul gastric și intestinal îmbunătățind digestia.
 • Cimbrul este utilizat împotriva proceselor digestive lente ale stomacului și a tulburărilor digestive.

Prezentare

Ambalaj cu 60 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se iau două (2) capsule zilnic, cu două ore înainte de masă.

Ingrediente

Ingrediente: Extract uscat de Propolis 90 mg, Extract uscat de Echinaceea 75 mg (echivalent a 300 mg plantă pulbere) (Echinacea purpurea), Extract uscat de nalbă 50 mg (echivalent a 200 mg plantă pulbere) (Althea officinalis L.), agent încărcare (celuloză vegetala), Extract uscat de cimbru 46 mg (echivalent a 230 mg plantă pulbere (Thymus vulgaris), Extract uscat de roua cerului 45 mg (echivalent a 450 mg plantă macinată) (Drosera rotundifolia L.), liant (maltodextrină), Vitamina C 40 mg, agent de îngroșare (amidon de porumb), Extract uscat de oregano 30 mg (echivalent a 150 mg plantă pulbere) (Origanum vulgare), Extract uscat de eucalipt 14 mg (echivalent a 140 mg plantă pulbere) (Eucalyptus globulus), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu) și capsulă vegetală.

Ingrediente Pentru o capsulă Echivalent în plantă pulbere Principii active %VRN*
Propolis (Extract Uscat) 90 mg - 12% Galangine -
Echinaceea (Extract Uscat 4: 1) 75 mg 300 mg 4% Acid clorogenic -
Nalbă (Extract Uscat 4: 1) 50 mg 200 mg - -
Cimbru (Extract uscat 5: 1) 46 mg 230 mg - -
Roua cerului (Extract Uscat 10: 1) 45 mg 450 mg - -
Vitamina C 40 mg - - 50%
Oregano (Extract uscat 5:1) 30 mg 150 mg - -
Eucalipt (Extract uscat 10:1) 14 mg 140 mg - -

* VRN: Valori nutriționale de referință.

IMUNO OPTIM

Supliment alimentar.
Fortifică sistemul imunitar.

Compoziție:

 • Propolis. Propolisul și-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului, fiind considerat un antibiotic natural. Are proprietăți antiseptice, antifungice, cicatrizante și de fortificare a sistemului imunitar.
 • Echinaceea stimulează activitatea celulelor responsabile pentru combaterea infecțiilor de toate tipurile.
 • Nalba este des recomandată pentru ameliorarea iritației membranei mucoaselor.
 • Cimbru. Una dintre proprietățile cimbrului este acțiunea antibacteriană și antifungică datorată conținutului său în timol și a altor uleiuri esențiale.
 • Roua cerului. Rădăcina plantei conține naftochinone, flavonoide și acizi organici. Naftochinonele dau acestei plante puternice proprietăți antibacteriene, făcându-l un excelent remediu natural pentru relaxarea mușchilor din tractul respirator, oferind o ameliorare a tulburărilor din timpul tusei uscate și relaxante.
 • Oregano este o sursă bogată de antioxidanți. Pe lângă beneficiile aduse în bucătărie, oregano are un rol important și în lupta împotriva unor bacterii și viruși.
 • Eucalipt. Utilizarea Eucaliptului este relativ recentă, datând din secolul 18. Este recomandat în situațiile în care este afectat tractul respirator (bronșitele, astm bronșic, tuse seacă iritativă). Planta are proprietăți antispastice, expectorante, făcând respirația mai ușoară.
 • Vitamina C este o vitamină solubilă în apă, care ajută la combaterea radicalilor liberi ce pot provoca stres oxidativ și îmbătrânirea prematură a celulelor.

Prezentare

Ambalaj cu 60 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se iau două (2) capsule zilnic.

Ingrediente

Calciu (Carbonat+Gluconat) (333,6 mg), Magneziu (Oxid+Gluconat) (133,60 mg), Zinc (Gluconat+Citrat) (8,3), Agent de Incarcare (Celuloza Microcristalina), Antiaglomeranti (Croscarmeloza si Stearat de Magneziu Vegetal) si Colorant (Dioxid de titan).

Ingrediente Pentru o capsulă Echivalent în plantă pulbere Principii active %VRN*
Ginkgo Biloba (Extract uscat 50: 1) 120 mg 6.000 mg 24 % Flavonoide 6 % Lactone -
Viță de vie roșie (Extract uscat 10: 1) 100 mg 1.000 mg 5 % Polifenoli -
Vitamina B-2 (riboflavină) 1.4 mg - - 100 %
Vitamina B-1 (tiamină) 1.1 mg - - 100 %
Vitamina B-12 0.0025 mg - - 100 %

* VRN: Valori nutriționale de referință.

Memo Complex

Supliment alimentar.
Comtribuie la sănătatea sistemului nervos și la circulația periferică.

Compoziție:

 • Ginkgo Biloba este o plantă foarte des utilizată în redarea energiei, întârzirerea deficitelor de memorie, îmbunătățind capacitatea de concentrare și diminuând senzația de oboseală.
 • Vița de vie roșie este benefică și în cazul diferitelor probleme circulatorii, este recomandată în cazul picioarelor obosite.
 • Vitamina B-2 sau riboflavina poate servi drept antioxidant, având rolul de a încetini ritmul procesului de îmbătrânire.
 • Vitamina B-1 sau tiamina participă la metabolizarea carbohidraților necesari pentru generarea de energie.
 • Vitamina B-12, asemănător cu celelalte vitamine din complex, este importantă în metabolizarea proteinelor. Totodată intervine în creșterea numărului de globule roșii și ajută la păstrarea sănătății sistemului nervos.

Prezentare

Ambalaj cu 30 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se ia una (1) capsulă zilnic după masă, după-amiaza sau seara.

Ingrediente

Extract uscat de cafea verde 100 mg (echivalent a 1.000 mg plantă pulbere) (Coffea Robusta), Extract uscat de coada calului 100 mg (echivalent a 500 mg plantă pulbere) (Equisetum arvenses L.), Extract uscat de Anghinare 100 mg (echivalent a 500 mg plantă pulbere) (Cynara scolymus), agent de încărcare (celuloză vegetalași hidroxipropilmetilceluloză), Extract uscat de pir târător 30 mg (echivalent a 300 mg plantă pulbere) (Agropyron repens), Extract uscat de teci de fasole 20 mg (echivalent a 200 mg plantă pulbere) (Phaseolus vulgaris), Extract uscat de ceai de Jawa 16,64 mg (echivalent a 250 mg plantă pulbere) (Orthosiphon stamineus) antiaglomerant (stearat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu), Extract uscat Senna 6,25 mg (echivalent a 50 mg plantă pulbere) (Cassia angustifolia) și capsulă vegetală.


Ingrediente Pentru o capsula Echivalent în plantă pulbere Principii active
Cafea verde (Extract uscat de 10: 1) 100 mg 1.000 mg 45% Acid clorogenic
Coada calului (Extract uscat de 5: 1) 100 mg 500 mg 7% Siliciu
Anghinare (Extract uscat 5: 1) 100 mg 500 mg 2,5% Cinarina
Pir târâtor (Extract uscat 10: 1) 30 mg 300 mg -
Teci de fasole (Extract uscat 10: 1) 20 mg 200 mg -
Ceai de Jawa (Extract uscat de 15: 1) 16,64 mg 250 mg 0,1% Sinensitina
Senna (Extract uscat 8: 1) 6,25 mg 50 mg 6% Senoside totale

SLIM FORTE

Supliment alimentar.
Contribuie la arderea grăsimilor din corp.

Compoziție:

 • Cafeaua verde stimulează creșterea în greutate, contribuie în special la combaterea grăsimilor abdominale și stimulează producția de energie.
 • Coada calului are rol diuretic, detoxifiant, mineralizant și de regenerare al celulelor. Prin conținutul de flavonoide ajută la eliminarea surplusului de lichide din organism.
 • Anghinarea are numeroase beneficii asupra stării de sănătate a organismului. Pe lângă proprietățile sale diuretice și de ardere a grăsimilor, este o sursă de vitamine, fier, magneziu, aminoacizi, flavonoide, fosfor și potasiu.
 • Pirul Târâtor crește excreția urinei printr-o creștere a circulației renale. Recomandat ca depurativ.
 • Tecile de fasole au proprietatea de a încetini absorbția zaharurilor, acționând asupra anumitor enzime digestive pentru a bloca activitatea lor.
 • Ceai Jawa. Frunzele de ceai din Jawa sunt bogate în săruri minerale, în special în potasiu și flavonoide, care acționează ca un antioxidant. Susține eliminarea lichidelor reținute în corp.
 • Senna. Frunzele de Senna reprezintă un supliment recomandat pentru slăbire, ajută la pierderea progresivă în greutate.

Prezentare

Ambalaj cu 60 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se iau două (2) capsule zilnic, una dimineața și una după prânz.

Ingrediente

Extract uscat de Valeriană 100 mg (echivalent a 1.200 mg plantă pulbere pulbere) (Valeriana officinalis), Extract uscat de Griffonia 100 mg (Echivalent a 600 mg de plantă pulbere) (Griffonia simplicifolia), Extract uscat de mac 75 mg (Echivalent a 300 mg de plantă pulbere) (Escholtzia californică), Agent de încărcare (hidroxipropilmetilceluloză), Extract uscat de Passiflora 40 mg (echivalent a 200 mg pulbere) (Passiflora incarnata), Agent de încărcare (celuloză vegetală), Extract uscat de Melissă 20 mg (echivalent a 100 mg plantă pulbere) (Melissa officinalis L.), Extract uscat de Tei 10 mg (echivalent a 100 mg plantă pulbere) (Tilia Platyphylos) Antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu), Melatonină 1 mg, vitamina B-12 (Cobalamină) 2,5 μg, capsulă vegetală.

INGREDIENTE PENTRU O CAPSULĂ ECHIVALENT ÎN PLANTĂ PULBERE PRINCIPII ACTIVE %VRN*
Valeriană 0,8% Acid Valerianic (Extract Uscat 12: 1) 100 mg 1.200 mg 0,8 mg Acid Valerianic -
Griffonia 20% 5-HTP (Extract Uscat 6: 1) 100 mg 600 mg 20 mg 5-HTP -
Mac 0.20% Protopină (Extract Uscat 4: 1) 75 mg 300 mg 0,15 mg Protopină -
Passiflora 2% Flavonoide (Extract uscat 5: 1) 40 mg 200 mg 0,80 mg Flavonoide -
Melissa 25% Acid Rosmarinic (Extract Uscat 5: 1) 20 mg 100 mg 5 mg Acid Rosmarinic -
Tei 1% Anhidrat de rutină (Extract Uscat 10: 1) 10 mg 100 mg 0,10 mg Anhidrat de Rutină -
Melatonină 1 mg - - -
Vitamina B-12 (Cobalamina) 2,5 μg - - 100 %

* VRN: Valori nutriționale de referință.

SOMNO RELAX

Supliment alimentar.
Pentru un somn nocturn odihnitor.

Compoziție:

 • Valeriana are proprietăți sedative și relaxante. De-a lungul timpului s-a dovedit a fi o soluție optimă pentru inducerea unui somn odihnitor și reducerea stărilor anxioase. În combinație cu alte plante (Passiflora, Melissa, Mac și Tei) calitatea somnului este semnificativ îmbunătățită.
 • Hidroxitriptofanul este precursorul direct al serotoninei. Denumită și „hormonul fericirii”, favorizează relaxarea și senzația de bine.
 • Melissă. Frunzele de Melissă sunt folosite pentru proprietățile lor calmante, ajutându-ne să ne simțim mai liniștiți în situații stresante.
 • Floarea de tei este benefică în stările de insomnie, în special în stările de anxietate care preced somnul și în probleme de instalare ale somnului.
 • Passiflora conține alcaloizi și flavonoide care au rol de a susține îmbunătățirea progresivă a calității somnului.
 • Semințele de mac sunt administrate persoanelor care se confruntă cu situații stresante sau cu probleme în a adormi, deoarece acționează ca un sedativ natural.
 • Melatonina contribuie la reglarea ciclurilor de somn, ajutând la obținerea unui somn profund, continuu, odihnitor, reducând timpul necesar pentru a adormi.
 • Vitamina B-12 susține sănătatea sistemului nervos.

Prezentare

Ambalaj cu 30 capsule de 550 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se ia una (1) capsulă zilnic înainte de culcare.

Ingrediente

Extract uscat de merișor 240 mg (echivalent a 12.000 mg plantă pulbere) (Vaccinum macrocarpon), agenți de încărcare (hidroxipropilmetilceluloză și celuloză vegetală), Vitamina C 80 mg, Extract uscat de strugurii ursului 25 mg (echivalent a 100 mg plantă pulbere) (Arctostaphylos uva ursi), D-manoză 25 mg, antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu), Gluconat de cupru 7,17 mg, și capsulă vegetală.

Ingrediente Pentru o capsulă Echivalent în plantă pulbere Principii active %VRN*
Merișor (Extract uscat 50: 1) 240 mg 12.000 mg 50 % Proantocianidine -
Vitamina C 80 mg - - 100 %
Strugurii ursului (Extract uscat 4: 1) 25 mg 1000 mg 100 % Arbutósido -
D-manoza 25 mg - - -
Cupru 1 mg - - 100 %

* VRN: Valori nutriționale de referință.

URI NORM

Supliment alimentar.
Ajută la menținerea unui sistem urinar sănătos.

Compoziție:

  Merișorul reduce disconfortul ocazional al tractului urinar cauzat de creșterea bacteriană, datorită conținutului său în Proanthocianidine (PAC).
 • Vitamina C stimulează apărarea organismului prin întărirea sistemului inunitar. Este necesară pentru sinteza colagenului. Contribuie la absorbția altor vitamine și substanțe nutritive esențiale.
 • Strugurii Ursului. Este o plantă des utilizată în susținerea sănătății sistemului urinar, datorită proprietăților sale dezinfectante și antiseptice.
 • Cuprul este un element esențial pentru sănătate. Contribuie la reducerea inflamației, protejează organismul împotriva germenilor, susține formarea colagenului și țesuturilor.

Prezentare

Ambalaj cu 30 capsule de 600 mg..

Administrare

Ca supliment alimentar, se ia una (1) capsulă zilnic.

Ingrediente

Extract uscat de Centella asiatica 100 mg (echivalentul a 1.000 mg plantă pulbere) (Centella asiatica urban), Agent de încărcare (hidroxipropilmetilceluloză), Extract de uscat de Castan de India 28 mg (Echivalent a 250 mg plantă pulbere (Aesculus hippocastanum), Agent de încărcare (celuloză vegetala), Extract uscat de viță de vie roșie 25 mg (echivalent a 250 mg plantă pulbere) (Vitis vinifera L.), Extract uscat de Ginkgo Biloba 20 mg (echivalent a 1.000 mg plantă pulbere) (Ginkgo biloba), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal și dioxid de siliciu), Vitamina B-6 (piridoxină) 0,7 mg și capsulă vegetală.

Ingrediente Pentru o capsulă Echivalent în plantă pulbere Principii active %VRN*
Centella Asiatica (Extract uscat 10: 1) 100 mg 1.000 mg 10% Asiaticozide -
Castan de India (Extract uscat 9: 1) 28 mg 250 mg 22% Escina -
Vita de vie rosie (Extract uscat 10: 1) 25 mg 250 mg 5% polifenoli -
Ginkgo Biloba (Extract uscat 50: 1) 20 mg 2.000 mg 24% Ginkgoflavonoide -
Vitamina B-6 (piridoxină) 0.7 mg - 6% mg Lactone 100 %

* VRN: Valori nutriționale de referință.

VENO PROTECT

Supliment alimentar.
Contribuie la asigurarea unei circulații sanguine optime.

Compoziție:

 • Centella Asiatică îmbunătățește microcirculația și permeabilitatea capilarelor. Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, ameliorând astfel senzația de „picioare grele”.
 • Castanul de India. Copac originar din Asia, a devenit în ultimul timp una dintre cele mai utilizate plante medicinale folosite pentru tonifierea peretelui vascular venos și capilar.
 • Frunza de Viță de Vie Roșie îmbunătățește rezistența capilarelor și contribuie la permeabilitatea venoasă, ajutând la atenuarea disconfortului cauzat de senzația picioarelor obosite, un simptom care afectează multe femei.
 • Ginkgo Biloba îmbunătățește circulația sângelui, datorită agenților săi activi. Ca rezultat, contribuie la ameliorarea senzațiilor de furnicături la nivelul mâinilor și al picioarelor.

Prezentare

Ambalaj cu 30 capsule de 600 mg.

Administrare

Ca supliment alimentar, se iau două (2) capsule zilnic.